...

Aankoop met Novilla

Novilla, jouw aankoopmakelaar in Bennekom, Ede, Wageningen en omgeving.

Bij Novilla zijn we gewoon een goede makelaar. Als gecertificeerd en NVM-makelaar begrijpen we dat een woning aankopen een van de grootste beslissingen in je leven is, daarom begeleiden we je graag bij elke stap van het aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning als je eerste woning, of dat je wilt doorgroeien naar een ruimere woning of zelfs op zoek bent naar je luxe droomwoning. Wij helpen je graag bij het aankoopproces van je nieuwe woning dat als een thuis gaat voelen.

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod

Je kunt je bij ons gratis inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste aanbod wat aan uw eisen voldoet.

Onze aanpak

Wij bieden begeleiding op maat tijdens de aankoop van je nieuwe huis.

Je zoekt al een tijdje en het lukt maar niet om een leuke woning of appartement te kopen. Onze aankoopmakelaars bespreken met jou alle wensen, geven advies en samen met jou stellen wij een plan op. Hierdoor lukt het je binnen twee tot drie maanden wél om jouw droomhuis te kopen.

Of:

Je hebt de woning van je dromen gevonden en je wilt dat wij de begeleiding doen van de aankoop. We plannen dan voor jou een tweede bezichtiging in en gaan met je mee naar jouw droomwoning. We bekijken deze op een nuchtere manier en geven advies omtrent de aankoop. Vervolgens zullen wij, met jouw toestemming, in onderhandeling gaan en bij de koop van het huis de koopakte controleren. Ook begeleiden we u bij de oplevering en de overdracht bij de notaris.

De voordelen

Maak een vrijblijvende afspraak

Het begint met een wens!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning?
Of wil je juist je huidige huis verkopen?
Misschien heb je een taxatie nodig?

Wat je woonwens ook is, bij Novilla ben je aan het juiste adres. Wij kennen de buurt door en door en ondersteunen je bij elke stap van het proces.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.