Zo verandert u kijkers in kopers

Als mensen bij u aankloppen voor de verkoop van hun woning, doen ze dat niet zomaar. Ze hopen dat u er in slaagt hun woning snel én voor de juiste waarde te verkopen. Novilla is daar graag uw partner bij. Wij vergroten uw kansen en zorgen dat uw woningaanbod onderscheidend is.

Haal Novilla in huis

  • maakt uw woningaanbod onderscheidend
  • sneller verkopen voor een betere prijs
  • binnen een dag geregeld
  • professionele woningfotografie
  • mogelijkheid tot kijkersbegeleiding
  • óók voor projectontwikkelaars

Wil je meer weten?
0318 70 16 18

Als erkend en bekwaam woningstylist maken wij de werkelijke waarde van te verkopen woningen zichtbaar door het interieur te styleren. Dat is een kwestie van vakmanschap én van creativiteit. Van oog voor detail én voor de grote lijnen tegelijk. Van gevoel voor ruimte en voor sfeer. Soms denken we out-of-the-box, soms doen we subtiele aanpassingen. Wat we ook doen – binnen een dag is een gemiddelde woning verkoopklaar en beschikt u over de foto’s.

Onze styling gaat u om te beginnen meer kijkers opleveren. Maar daar blijft het niet bij, is onze ervaring. U vindt eerder een koper. Bovendien hoeft u niet af te dingen op de waarde van de woning – dankzij Novilla is duidelijk wat het huis te bieden heeft. U verkoopt dus sneller voor een goede prijs. Dat is letterlijk en figuurlijk winst voor u én uw klanten.

Zullen we samenwerken? Wat ons betreft maken we een afspraak.

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen.

Zullen we een afspraak maken?

Onze gerealiseerde projecten

Meer referenties