Zo krijg je wat je huis waard is

Als je huis te koop staat, wil je het natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verkopen. Maar er zijn meer particulieren die dat willen. Je onderscheidt jezelf in deze massa met een aangenaam interieur, mooie foto’s en een aantrekkelijke vraagprijs. Novilla vastgoedstyling helpt je dit te bewerkstelligen.

Haal Novilla in huis

  • meer kijkers
  • sneller een koper
  • hogere verkoopprijs
  • in een dag geregeld
  • budgetvriendelijk
  • óók voor projectontwikkelaars

Wil je meer weten?
0318 70 16 18

Je woning nog mooier maken, dan hij nu al is. Novilla maakt met haar vastgoedstyling kleine aanpassingen aan je interieur die resulteren in grote gevolgen. Je woning wordt met vastgoedstyling een stuk interessanter voor kopers en zal sneller verkocht worden. Wij weten waar kopers op letten en zorgen er met onze vastgoedstyling voor dat je huis helemaal verkoopklaar is.

Vastgoedstyling: je huis is het waard

Novilla biedt een budgetvriendelijke vorm van vastgoedstyling waarbij we letten op ieder hoekje in je huis. Niets wordt overgeslagen en van elke plek wordt iets aantrekkelijks gemaakt. Op deze manier zorgen we dat je huis niet alleen meer kijkers trekt, maar dat ze ook blijven hangen. We zorgen met onze vastgoedstyling dat kijkers geïnteresseerd raken, overtuigd worden en naar waarde bieden, zodat je huis des te sneller en beter verkocht wordt.

Laten we afspreken

Ben je benieuwd wat Novilla met vastgoedstyling kan betekenen voor jou? Neem dan even contact met ons op. We maken graag een afspraak met je.

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen.

Zullen we een afspraak maken?

Onze gerealiseerde projecten

Meer referenties