Zo krijg je wat je huis waard is

Wie zijn huis verkoopklaar wil maken doet er goed aan een specialist in de hand te nemen. Potentiële kopers kijken namelijk veel kritischer naar een woning, dan de eigenaar zelf. Dingen die je zelf na verloop van tijd niet meer ziet, kunnen potentiële kopers juist extra opvallen.

Haal Novilla in huis

  • meer kijkers
  • sneller een koper
  • hogere verkoopprijs
  • in een dag geregeld
  • budgetvriendelijk
  • óók voor projectontwikkelaars

Wil je meer weten?
0318 70 16 18

Novilla Vastgoedstyling kan helpen je huis verkoopklaar te maken. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het interieur en beschikken over veel contacten om ook de buitenkant van de woning aan te pakken. Met onze professionele blik zien wij direct hoe jouw woning zo optimaal mogelijk ingericht kan worden. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig, dan doen we dat direct. Bij ons blijft geen enkel hoekje ongemoeid als we je huis verkoopklaar maken.

Opgeruimd staat netjes

Na onze grondige interieurstyling is het aan de verkoper zelf het huis ook verkoopklaar te houden. Een opgeruimd en schoon huis schrikt potentiële verkopers niet af. Denk ook aan de tuin als het gaat om het verkoopklaar maken van het huis. Zorg ervoor dat rommel opgeruimd is en dat tuinmeubels afgenomen worden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Novilla kan helpen een huis verkoopklaar te maken? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je!

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen.

Zullen we een afspraak maken?

Onze gerealiseerde projecten

Meer referenties