Zo verandert u kijkers in kopers

Bij de verkoop van een woning zijn de juiste maten van belang. Kopers weten graag exact wat de oppervlakte van een kamer is of wat de inhoud van uw woning is. Om hier een eenduidig antwoord op te geven kunnen wij de woning inmeten. De plattegronden die we aan de hand hiervan maken, geven een goed beeld van de maten van uw woning.

Haal Novilla in huis

  • maakt uw woningaanbod onderscheidend
  • sneller verkopen voor een betere prijs
  • binnen een dag geregeld
  • professionele woningfotografie
  • mogelijkheid tot kijkersbegeleiding
  • óók voor projectontwikkelaars

Wil je meer weten?
0318 70 16 18

Een woning inmeten gebeurt bij Novilla geheel conform de NEN2580 norm. We maken hierbij gebruik van een bouwkundige die geheel volgens alle normen te werk gaat. De schetsen die het woning inmeten oplevert, worden later vertaald in concrete plattegronden. Deze kunnen ook gebruikt worden in bijvoorbeeld brochures of op Funda.

Geef kopers zekerheid

Een woning inmeten geeft een kloppend beeld van de woning in zijn huidige staat. Makelaars dienen bij de verkoop in het bezit te zijn van deze actuele status van een woning of pand. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld ten opzichte van werken met oude tekeningen. Met het inmeten van een woning geef je een potentiële koper bovendien ook garantie en transparantie. In een oogopslag is duidelijk wat de koper krijgt voor zijn geld.

Laten we een afspraak maken

Wilt u uw woning laten inmeten? Novilla kan het! Zullen we een afspraak maken? Dan laten wij zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen.

Zullen we een afspraak maken?

Onze gerealiseerde projecten

Meer referenties