...

Over ons

iQ Makelaars Groot Amsterdam is de makelaar in Amsterdam en omstreken, inclusief Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, en Haarlem. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, ons team, geleid door de ervaren en klantgerichte Michel de Bruijn, staat klaar om u persoonlijk te begeleiden. Michel is bekend om zijn betrokkenheid en zet zijn expertise in om het beste resultaat te behalen voor elke klant.

iQ Makelaars onderscheidt zich met een No Cure No Pay benadering, wat onze inzet voor resultaat en transparantie benadrukt. We gebruiken geavanceerde marketingtechnieken om uw woning optimaal te presenteren en zijn flexibel beschikbaar, zelfs buiten kantooruren en in het weekend.

Kies voor iQ Makelaars Groot Amsterdam voor een professionele en persoonlijke service die uw verwachtingen zal overtreffen.

Waarom
iQ Makelaars
Groot Amsterdam

“Michel is meer dan een uitstekende makelaar! Hij was een vertrouwde adviseur en een eerlijke vriend voor ons; we zijn blij dat we zo’n geweldig persoon hebben gevonden die ons heeft geholpen bij de aankoop van ons droomappartement in Amsterdam. We geven 5 sterren omdat het niet mogelijk is om hoger te beoordelen, en we raden Michel zonder enige twijfel ten zeerste aan.”
iQ Makelaars

Vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij helpen je graag!

Naam
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.