Novilla Taxatierapport

Novilla

Taxatierapport

Een taxatierapport nodig? Leest welke vormen van taxatie Novilla te bieden heeft. Klik op de gewenste vorm van taxatie voor meer informatie. Een taxatie door Novilla laat je al doen voor € 750,- incl. BTW!

Taxatie aanvragen Veelgestelde vragen
×

Veelgestelde vragen

De woning is al getaxeerd, kan ik dit taxatierapport gebruiken?

Nee, dit taxatierapport is bindend. Elk taxatierapport heeft een opdrachtgever en een taxatiedoel wat persoonlijk is. Als koper van de woning kan dus niet het taxatierapport van de verkoper gebruikt worden.

Wanneer heb ik een taxatierapport twee waarden nodig?

Als een verbouwing niet uit eigen middelen kan, moet er geld geleend worden om te kunnen verbouwen. De taxateur bepaalt de waarde van de woning voor verbouwing. Voor de waarde na verbouwing kan de taxateur ongeveer 70% van de verbouwingskosten meenemen.

Hoelang is een taxatierapport geldig?

Een taxatierapport heeft een geldigheid van 6 maanden. Wanneer de hypotheek wordt aangevraagd, mag het taxatierapport niet ouder zijn dan 6 maanden. Let op: er zijn geldverstrekkers die een termijn van 3 maanden hanteren.

Wordt een taxatierapport door alle geldverstrekkers geaccepteerd?

Een taxatierapport dat gebaseerd is op een bezoek van de taxateur aan de woning en is gevalideerd, wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Taxatie aanvragen?

Ben je overtuigd en wil je een taxatie aanvragen? Klik op de knop hieronder.

Taxatie aanvragen

Aankoop of verbouw taxatierapport

Taxatierapport

Aankoop of verbouwen

Ga je een woning aankopen? Dan is een taxatie vereist voor een hypotheek. Novilla stelt op een nauwkeurige wijze de taxatiewaarde vast. Zo ben je zeker van de juiste hoogte van je hypotheek. Ga je verbouwen? Dan willen we graag weten wat je gaat verbouwen. Ik voer vervolgens de taxatie voor de verbouwing uit. Hierbij stel ik de marktwaarde middels de verbouwingsspecificatie vast.

Taxatie aanvragen

Taxatierapport - Oversluiten hypotheek en overbruggingshypotheek

Taxatierapport

Oversluiten hypotheek en overbruggingshypotheek

Wil je een taxatie voor het oversluiten van een hypotheek en overbruggingshypotheek? De bank wenst graag een taxatierapport, zodat ze kunnen zien wat jouw huidige woning naar verwachting oplevert bij de verkoop. Koop je een nieuwe woning met overbruggingskrediet, dan dien je zowel je nieuwe- als huidige woning te laten taxeren. Beide taxaties voeren onze specialisten zorgvuldig voor je uit.

Taxatie aanvragen

Bij Novilla Taxaties profiteer je altijd van een hoogwaardige taxatie.

Zo weet je zeker dat je goed zit.

Neem contact op

Novilla verhuurde staat of nieuwbouw

Taxatierapport

Taxatie nieuwbouwwoning voor hypotheek aanvraag

Wist je dat er voor de aankoop van een nieuwbouwwoning ook een taxatie nodig is? Ook voor een nieuwbouwwoning is een hypotheek nodig, deze hypotheek gaat al in vóórdat jouw nieuwe woning er staat. Een taxatie voor een nieuwbouwwoning is extra bijzonder omdat de woning nog niet daadwerkelijk is gebouwd. Vanwege mijn ruime ervaring kan ik de nieuwbouwwoning taxeren vanaf de bouwtekening. Op deze manier kan ik perfect een taxatierapport maken van jouw toekomstige droomwoning!

Taxatie aanvragen

VastgoedCert Provadie Register Taxateur NWWI