Zo krijg je wat je huis waard is

Hoe mooi het ook is om je huis te verkopen en een nieuwe stap te zetten, een uitdaging is het ook. Er staan tenslotte nog veel meer woningen te koop. Hoe gaat jouw woning zich positief onderscheiden? En áls je een koper hebt: krijg je dan wat je huis werkelijk waard is?

Haal Novilla in huis

  • meer kijkers
  • sneller een koper
  • hogere verkoopprijs
  • in een dag geregeld
  • budgetvriendelijk
  • óók voor projectontwikkelaars

Wil je meer weten?
0318 70 16 18

Met Novilla vergroot je daar aanzienlijk je kansen op. Wij gaan je graag helpen kijkers te trekken én te overtuigen. We zijn er bedreven in om met kleine aanpassingen in je interieur grote kansen te creëren. Om dode hoeken in functionele ruimten te veranderen, rommelkamers in lievelingsplekjes, kleine ruimten in grootse mogelijkheden, beslotenheid in ruimte, ruimte in gezelligheid en persoonlijke smaak in een aansprekende stijl.
Zo laten we zien hóe mooi jouw woning is en hoef je niet af te dingen op de verkoopwaarde van je woning. Je krijgt wat je huis waard is.

Om je huis verkoopklaar te maken heeft Novilla genoeg aan een dag. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de fotografie, zodat je verzekerd bent van aantrekkelijke en uitnodigende beelden. Wil je zíen wat wij doen? Op de pagina zo doen wij dat vind je tal van voorbeelden.

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen. Zullen we een afspraak maken?

Wij laten ons graag inspireren door jouw huis en verkoopplannen.

Zullen we een afspraak maken?

Onze gerealiseerde projecten

Meer referenties