Taxatiekosten Novilla

Novilla

Taxatiekosten

Een taxatie wordt na het opstellen van het taxatierapport officieel gevalideerd door het NWWI. Kies je voor een taxatie door Novilla dan is dit inclusief (kadastrale) documenten. Ik hanteer geen speciale toeslag voor verbouwingen of appartementen. Interesse of meer informatie over de tarieven? Neem contact op.

Neem contact op Taxatie aanvragen
×
Kenmerkend voor Novilla Taxaties

Hier betaal je voor

Kenmerkend voor Novilla

Maak jij de keuze voor Novilla? Dan ben je zeker van persoonlijk en kundig advies! Graag denk ik met mijn klanten mee en help jou aan een waardevolle taxatie. Omdat ik niet aan kantoortijden gebonden ben, kun je op ieder moment een taxatieafspraak maken. Hiervoor krijg je altijd een gedetailleerde opname van de betreffende woning. Mijn streven is het taxatierapport 3 dagen na opname aan te leveren.

Neem contact op

Een taxatie voor een goede prijs.

Novilla zorgt ervoor!

Neem contact op

Neem contact op met Novilla

Een taxatie laten uitvoeren?

Neem contact op

Ben je van plan een taxatie te laten uitvoeren? Laat dit dan over aan een gevalideerde taxateur en zet Novilla Taxaties in! Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen, zodat wij meteen voor je aan de slag kunnen. Je kunt ons bereiken via (tel) of een mail sturen naar (mail). Kies ook voor een taxatie door Novilla Taxaties en ga voor een professionele taxatie voor de scherpste prijs!

Neem contact op

VastgoedCert Provadie Register Taxateur NWWI